Csapatépítés

Örömmel vállaljuk céges csapatépítések szervezését. Akár kisebb, akár nagyobb cégről van szó, kínálunk megoldást egy nagyszerű és emlékezetes csapatépítő megszervezésére.

Hagyományos szabadulás

Két helyszínnel is rendelkezünk: mind a MindCrime, mind a Királyok Völgye szabaduló szobáinkban várjuk a csapatokat szeretettel.

Amennyiben a csapatépítést egyszerre, egy ütemben tervezik megtartani, 30-35 főt tudunk maximum fogadni. Így a program nagyjából 4 órás, aminek során folyamatosan játszanak a csapatok mindkét szobában, miközben a többiek az előtérben beszélgetnek. A szervezőkkel előre leegyeztetett büfét szívesen összeállítjuk.

Céges verseny

Vannak cégek, akik a csapatépítést nem egy ütemben képzelik, hanem hosszabb időre, több alkalomra szétosztva. Ilyenkor előre megbeszélt időpontokban várjuk a csapatok érkezését, akár több héten keresztül. Az egyes csapatok eredményeit folyamatosan vezetjük, összegezzük, majd a verseny végén átadjuk a szervezőknek. Csapatépítés szervezéséhez kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Összeállítottunk egy egyszerű kérdőívet, ha kitöltik, tájékozódhatnak árainkról, melyet a személyes megbeszélés alkalmával minden esetben konkretizálunk.

Puzzle Hunt

Újfajta, Magyarországon egyedülálló csapatépítő programunkat bátran ajánljuk kisebb és nagyobb cégeknek, társaságoknak egyaránt. Előnye a hagyományos szabadulással szemben, hogy az egész csapat együtt játszhat, és mivel a program körülbelül 2 órás, a csapatok több időt töltenek játékkal, mint egy szabadulószobában.

A társaságot 3-5 fős csapatokra osztjuk, tetszés szerint. A csapatok egymással versenyeznek, a pálya területén elhelyezett logikai feladatokat kell megkeresniük és megoldaniuk megadott időn belül, saját fejlesztésű mobilalkalmazásunk használatával. A program az egyik helyszínünkön is lebonyolítható, de kitelepülést is vállalunk egy, a csapat által választott helyszínre.

További információ a játékról: puzzlehunt.hu

Királyok Völgye szabadulós játék
1068 Budapest, Benczúr utca 1.
(Bejárat a Felsőerdősor utca felől)
+36 70 420 3279
info@kiralyokvolgye.hu
facebook.com/Kiralyokvolgye
 Adatkezelési tájékoztató
 További szobáink: MindCrime
Hívás most