Csapatépítés

Örömmel vállaljuk céges csapatépítések szervezését. Akár kisebb, akár nagyobb cégről van szó, kínálunk megoldást egy nagyszerű és emlékezetes csapatépítő megszervezésére. Két helyszínnel is rendelkezünk: mind a MindCrime, mind a Királyok Völgye szabaduló szobáinkban várjuk a csapatokat szeretettel.

Amennyiben a csapatépítést egyszerre, egy ütemben tervezik megtartani, 30-35 főt tudunk maximum fogadni. Így a program nagyjából 4 órás, aminek során folyamatosan játszanak a csapatok mindkét szobában, miközben a többiek az előtérben beszélgetnek. A szervezőkkel előre leegyeztetett büfét szívesen összeállítjuk.

Céges verseny

Vannak cégek, akik a csapatépítést nem egy ütemben képzelik, hanem hosszabb időre, több alkalomra szétosztva. Ilyenkor előre megbeszélt időpontokban várjuk a csapatok érkezését, akár több héten keresztül. Az egyes csapatok eredményeit folyamatosan vezetjük, összegezzük, majd a verseny végén átadjuk a szervezőknek. Csapatépítés szervezéséhez kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Összeállítottunk egy egyszerű kérdőívet, ha kitöltik, tájékozódhatnak árainkról, melyet a személyes megbeszélés alkalmával minden esetben konkretizálunk.

Tájékoztató árak

Résztvevők száma: kb.

Becsült ár:

Csapatok száma:
Királyok Völgye szabadulós játék
1068 Budapest, Benczúr utca 1.
(Bejárat a Felsőerdősor utca felől)
+36 70 420 3279
info@kiralyokvolgye.hu
facebook.com/Kiralyokvolgye
 Adatkezelési tájékoztató
 További szobáink: MindCrime
Hívás most